Kort tur i Østmarka

Vi har fint vintervær her i Oslo for tiden, og selv om sola holdt seg borte i dag var det strålende turvær.  Vindstille, fin snø og noen få minusgrader er topp!
Det var mange som gikk i skiløypa som går parallelt med skogsbilveien innover fra Ellingsrud og inn mot Mariholtet. Selv tok jeg av på sti ved Nuggerud og oppover mot Bjørnåsen. Det var jeg helt alene.img_1499Viltkameraet har hengt ute noen dager, så det var på tide å sjekke det. Det er ikke ofte jeg får noe på det, men denne gangen var det et rådyrpar som hadde passert.

Nå har jeg hengt det opp på et nytt sted, hvor jeg så flere spor. Er jeg heldig kan både elg, hare og rev passere kameraet, i tillegg til flere rådyr.img_1503Det var stille og fint å gå i nysnøen i dag.  Til tross for at jeg gikk i et område som ikke er så langt fra bebyggelse føltes det som jeg var langt inne i skogen. Fint å bare sette seg ned i snøen og se og lytte.gptempdownloadEllers er det litt rolige dager nå i denne årstiden. Innimellom turene her i nærområdet er jeg i full gang med planlegging av turer utover året, men det skriver jeg ikke om foreløpig.
På turer blir det mye Real turmat og retter som tar liten plass i sekken, så da er det artig å lage det litt mer «avansert» hjemme. Denne retten av breiflabb smakte skikkelig godt.img_1442Har også testet litt forskjellige brennere og typer gass. I minusgrader fungerer gass dårlig, så da blir det brenneren med bensin som blir med i sekken på turene er stund fremover nå.img_1446Her en video fra turen i dag:

Ha en fin torsdagskveld:-)

Ett svar til “Kort tur i Østmarka”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: