Kveldstur i tåka

Det var deilig å komme ut en tur i ettermiddag, selv om tåka var aldri så tett. Det var vært noen rolige dager etter at jeg kom hjem fra Trøndelag. Ikke det, det har vært nok å gjøre, men nå er turklærne vasket, og jeg er vaksinert mot influensa og lungebetennelse.img_9277Viltkameraet har stått et par uken i skogen mellom Tronåsen og Svartåsen mellom Halsjøen og Mønevannet i Østmarka.  Som alltid er det spennende om det har passert noen dyr, men det var resultatløst denne gangen (også).

img_9267Det ble ikke så lang tur i kveld, som foregikk etter at brødbaksten var ferdig, og mens rundstykker stod til heving.img_9274Det har regnet mye her i Oslo-området i det siste, så det var bløtt på stien, men så lenge det er så fin temperatur og snøfritt klager jeg ikke, og tåka lager en fin stemning i skogen i det sola går med og det mørkner.  img_9268På slutten av turen måtte jeg frem med hodelykta.img_9280Ha en fortsatt fin fredagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: