Turprosjekt-2020, Trøndelag fylke – oppsummering

Tiden går fort når man har det gøy, og dette turprosjektet mitt har vært en fin opplevelse. Nå er jeg ferdig med 9 fylker og har 2 igjen. Det ble noen færre dager i Trøndelag enn ønsket, med det var fine dager.img_8694På stedene jeg har vært har jeg sett mye fin natur, og på turene fra sted til sted med tog, buss og båt, har jeg virkelig fått sett mye av dette fylket.img_8716Ved snåsavatnet, hvor jeg hadde basecamp de første dagene, var været varierende.  Det ble uansett flere turer i terrenget der. På den lengste turen der, opp til Isbolen, hadde jeg strålende solskinn på mesteparten av turen.img_8728Det var også fint nede ved selve vannet, hvor jeg ofte så regnbuen.img_8520Det ble en fin tur utover Trondheimsfjorden, forbi Fosenhalvøya ut mot Hitra.

På Hitra fikk jeg også fine turer i det flate, flotte landskapet.  Først en fin tur opp til utsiktspunktet ved Fillheia, og på fin sti langs sjøen rundt Vikaneset.img_8901

img_8915I fint høstvær ble det en rolig tur inn til Blåskogvannet.  Det var fint å sitte nede ved det speilblanke vannet og bare nyte stillheten.img_8980

img_9139Rakk et kort opphold i Trondheim, og der ble det en tur opp stien langs Ilabekken, opp til Teisenbekken.img_9140Siste stopp i Trøndelag ble i Oppdal, som nå er på vei inn i vinteren.  Det blåste godt på stien opp til Våtahaugan, og helt oppe på toppen var det så vist jeg klarte å stå oppreist på grunn av vinden.

Nå har jeg fått oppleve 9 av landets 11 fylker, og jeg blir mer og mer klar over hvor fin natur vi har i dette landet.  Har 2 fylker igjen før jeg er ferdig, men det kommer jeg tilbake til.

 

Ett svar til “Turprosjekt-2020, Trøndelag fylke – oppsummering”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: