Fin tur rundt Heia

Etter noen dager med forkjølelse ble det en «prøvetur» ut i dag.  Føler meg mye bedre og feberfri. Sammen med turvenninne Gry, satset vi på en tur ved vannet Heia i Fetsund.

img_7126Det var fint vær til å være i september, og planen var å være ute og kjenne om kroppen fungerte. Terrengen er lett og fint å gå i, og selv om det gikk sakte, ble det en flott tur.img_7131På stien rundt vannet så vi skiltet opp til Brattåsen (259 moh). Der har vi ikke vært før, så det ble en avstikker opp dit. Fin sti opp. Akkurat der var det mye av både tyttebær og blåbær.img_7133Det ble også noen kaffestopp langs vannet. Må jo nyte disse fine dagene!img_7127Fant også litt kantareller for en gangs skyld, og de smakte godt til middagen i dag.img_7153På slutten av turen fikk jeg også lekt litt med drona, og det går bedre og bedre.  I dag var jeg uheldig og mistet minnekortet, så det jeg filmet fra drona er dessverre borte, men noe av dronekjøringen kan du se på videoen under.

Her en liten video fra dagens tur:

I morgen fortsetter jeg med planleggingen av turen til Agder, og gleder meg selvfølgelig til det.

img_7154

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: