Turprosjekt-2020, Agder fylke – forberedelser

Nå har det gått noen dager siden jeg avsluttet i Innlandet, og begynner å bli klar for fylke nummer 8, Agder. Klar er vel å ta litt hardt i, men det nærmer seg.img_7102I løpet av september skal jeg på en 4-6 dagers hytte til hytte-tur i Setesdal.  Har vært i kontakt med DNT Sør, som har gitt meg rask og fin informasjon  og gode råd.
Jeg kommer også til å ha en basecamp i nærheten av Lillesand, og gå turer derfra. img_6809I løpet av turene mine rundt i landet har jeg møtt mye sau.  Nå skal jeg få være med på sauesanking for første gang.  Det eneste jeg vet om sauesanking er at sau som har vært på sommerbeite skal samles og fraktes tilbake til gården. Hvordan det foregår gleder jeg meg til å lære og ikke minst få være med på!
Agder er jo det sørligste fylket, så jeg håper også på en tur til Lindesnes og Lista fyr, men først skal jeg begynne å pakke det jeg skal ha med meg, samt bli helt bra fra den lille forkjølelsen jeg pådro meg på slutten av turen til Vågåmo.

Ha en fin fredagskveld:-)

 

Ett svar til “Turprosjekt-2020, Agder fylke – forberedelser”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: