Ett år med Tara

I dag er det akkurat ett år siden vi var så heldige å få overta Tara.  Dette har vært et fantastisk år!  Vi har blitt veldige glade i denne flotte hunden, og vi har hatt veldig mange fine turer.  Det er ikke bare bare for en voksen hund å flytte til nye mennesker. I tillegg har vi flyttet fra Oslo til Vanse på Sørlandet i løpet av året, men hun har tatt det veldig fint.  Tara er en harmonisk, lydig, klok og snill hund og vi tror hun har det veldig bra nå. Alle turene vi har vært på kan du lese og se i tidligere innlegg her i bloggen.img_1672I dag våknet vi til strålende vær og som vanlig var Tara klar for tur, men først måtte vi ta opp flagget i anledning dagen.img_1696Dagens tur startet i Listeid. Vi fulgte stien som går jevnt oppover og innover til Skistad. Det er så grønt nå, trærne står med grønne blader, hvitveis og fioler står fint over alt.img_1700Vi satt og tittet litt på kartet oppe ved møllene, da vi ble oppmerksom på en fugl som seilte på himmelen ikke så veldig langt unna der vi var, og jammen var det en ørn! Magiske øyeblikk når du ser disse fuglene. Med sola rett i mot, ble det dessverre ikke noe bra bilder, men opplevelsen var flott!

Det ble varmt i oppoverbakkene, så det smakte godt med litt kald drikke ved den nye gapahuken på Skistad. Her er det ly og mulighet for å fyre opp i bålpanna på dager som er mer ruskete enn i dag.

Derfra gikk vi i litt småkupert terreng innover til nordenden av Ulgjellvannet, hvor vi spiste niste og drakk kaffe.

Tara var veldig på hugget når vi stoppet, fortalt tydelig at «noen» var i nærheten, og ganske riktig, vi hadde bare så vidt satt oss ned, så spratt ett flott rådyr oppover i lia, ikke langt unna. Koselig å se, og tydelig at frøkna vår fortsatt har god oversikt over hva som er rundt oss!Vi hadde tenkt å gå opp til Storfjellet, men det skyet etterhvert til så vi droppet det i dag og fortsatte på stien nordover . Gikk i litt bløtt terreng, men fint å gå. Krysset veien vi kom ut på, før vi fortsatte videre ned til Frøystivatnet.

Da var det slutt på sola, og jammen kom det en liten regnskur, ikke noe stort, bare lett vårregn. Ga seg etter kort tid,  og vi ruslet videre siste biten av grusveien ned til Sigersvoll.

I morgen blir det ikke tur i skogen som vi pleier, men skal komme tilbake til hva dagen bringer. Vi er spente!

Ha en fortsatt fin lørdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: