Loshavn-Kirkeskaret-Lomsesanden-Einarsneset

Denne helga har vi besøk av Grys venninne Vera fra Oslo. Vera er fra Valderøya utenfor Ålesund, så kysten her  minner om hennes hjemsted. Vi startet turen i dag fra parkeringsplassen ved nedkjøringen til Loshavn,  og gikk den nyanlagte grusveien inn til dagsturhytta Havblikk på Kirkeskaret. Fantastisk utsikt her i dag, sola skinte fra blå himmel! img_1297Derfra fikk vi på sti ned til Loshavn, med sine flotte hvite småhus, helt nede ved sjøen. Her er det nok ytrende liv om sommeren.img_1348Vi gikk så langt ut vi kom, og tok en kopp kaffe før vi fikk tilbake gjennom Kirkeskaret.img_1344Tok selvfølgelig et stopp helt oppe på toppen (ca 80 moh), før vi gikk ned til Lomsesanden, en av de mange fine og lange strendene her på Listahalvøya.img_1354Etter å ha gått langs denne flotte stranda, avsluttet vi turen med en liten runde ute på starten av Einarsneset.  Det begynte etterhvert å blåse en del, så vi fant et sted som lå litt i le og spiste nedbrakt niste og drakk kaffe.  img_1342Derfra gikk vi til en av parkeringsplassene ved Husebystranda, det blåste iskald vind i mot, så vi gikk ikke helt ute ved stranda, men innenfor, i mellom sanddynene og skogen.img_1352På kvelden smakte det godt med kortreist mat, lammekjøtt fra Lista Lam, som vi har handlet fra flere ganger tidligere også, helt fantastisk mat!img_1346Vera skal være her hele helgen, så det blir nok en tur i morgen også. Tara er storfornøyd, enda en som kan å kose og skjemme henne bort, og hun vet å utnytte det!

Her en video fra dagens tur:

 

Ha en fortsatt fin lørdagskveld:-)

 

Ett svar til “Loshavn-Kirkeskaret-Lomsesanden-Einarsneset”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: