Kleivlandsvannet og Hanangersanden

Så kom det litt snø igjen, men ikke mer enn noen få millimeter.  Her sørpå har vi så langt sluppet billig unna både snø og kulde, selv om det har vært kaldt om nettene.img_0049Startet dagen med en tur opp til Kleivlandsvannet.  Ikke så lange turen, men en tur både Tara og jeg liker å ta.  Fin natur underveis, og Tara har mye å snuse på.  img_0050Vannet var isfritt for noen dager siden, men nå ligger det et tynt lag med is og snø igjen.img_0052Etter en liten pause ute i hagen var vi klare for en ny tur, denne gangen fra parkeringen på Havika.img_0071I dag gikk vi på sanddyne et par kilometer vestover til Kviljoodden.img_0078Der går Hanangersanden over i Kviljosanden.img_0082Det var ikke mye bølger i dag, men fin å sette seg ned og se utover havet.img_0083Tilbake gikk vi på sanden, helt nede ved sjøen.  Ikke det Tara liker best, men hun begynner å venne seg til sjø og bølger.

Her en video fra turene:

Ha en fin fredagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: