Skjolnesveten

Det ble en kort, men veldig fin tur i dag, i fortsatt fint vårvær.  Startet fra Lomsesanden og gikk gjennom gammel skog den første delen før en ganske bratt tur oppover mot Skjolnesveten.img_0014 Stien er imidlertid lettgått.  Litt klyving de siste høydemeterne opp til veten, som er en av flere gamle veter langs sørlandskysten.img_0018 Er litt usikker på hvor høyt den ligger, men tipper på rundt 150 moh. Fra toppen er det fin utsikt inn mot Farsund, Listalandet og ut i havet (se video lenger nede).

Tok av fra stien og fikk en tur nordover  fra toppen.  Litt ulendt terreng, men  litt bushing hører med.  Tara trives spesielt godt i slikt terreng og var stadig på spor etter dyr.img_0021Kom inn på stien igjen på vestsiden av varden, og fulgte den samme vei ned igjen.img_0043Tok ikke så mange bilder på denne turen, men videoen under gir et inntrykk av hvor fint det var på tur i dag:

Ha en fortsatt fin onsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: