Tur blant vindmøller

Litt tidlig å snakke om vår ennå, men i dag var det virkelig fint her på Lista.  Sol, nesten vindstille og 8-9 varmegrader, jeg klager ikke på i februar. Parkerte ved Vigmostad og gikk oppover inn i Lista Vindmøllepark.  img_9508Hele turen, som ble 7 kilometer, gikk på grusvei som er anlagt i forbindelse med vindmøllene.  img_9527Etter ca 1 km med oppoverbakke på sørsiden av Borgåsen gikk veien i kupert terreng over Tomstadmarka, forbi Hekkenfjellet og til området mellom Torvtjørna og Floråsen. Der snudde jeg, og gikk samme vei tilbake.img_9491Til tross for at det er mange vindmøller i området, var det fint å gå der, og mye fin natur å se på.  Fikk tatt opptil flere bilder uten vindmøller.img_9495

På returen var jeg oppom et par av vindmøllene.  De er enormt store når man kommer helt innpå dem, men de lagde ikke så mye lyd som jeg trodde.img_9497Hadde ikke planlagt så lange turen i dag, og hadde ikke med noe mat eller drikke til verken Tara eller meg.  Heldigvis fant vi et par bekker så Tara fikk noe å drikke, for det var varmt i dag.img_9520Ha en fin tirsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: