Fine turer i vinden

Det har blåst godt og tidvis regnet mye her de siste dagene.  Til tross for det, eller mer korrekt; på grunn av det, har det blitt flere fine turer her på Lista i helgen og i dag.

Gry har hatt besøk av familie fra Østlandet, Rikke og hennes sønn Henry.  De har ruslet ett par småturer på egenhånd. Lørdag gikk de fra Lista fyr til Verevågen i finværet. Der sovnet Henry i sola, så jeg hentet dem med bilen, så slapp en liten sliten kropp å gå hele veien tilbake til fyret. image0000001Søndag blåste det ganske mye, så da var de bare en liten tur å tittet på de flotte strendene som er her, en tur i Havika.img_9412Tara og jeg hadde en fin tur lørdag fra Lista fyr og til Verevågen. På denne turen hadde den krafige vinden fredag roet seg mye, og solen tittet frem.  Det smakte godt med  kaffe i le av båthusene på Verevågen, før turen tilbake.img_9416I går gikk vi tur opp til Kleivlandsvannet.  Ikke så lang tur, men veldig fint å gå der.  Tara begynner å bli kjent der nå, og storkoser seg.img_9429I dag blåste det opp igjen, men ikke så mye som fredag.  Tara og jeg tok turen til fyret igjen. Fint å se på de store bølgene som slår mot land.img_9445Det sammen ved moloen i Borhaug.  Forsøkte å gå utover moloen, men bølgene slo over den høye steinmuren.  Regntøyet lå igjen i bilen, så vi snudde.img_9457Siste stopp ble i Hagevika.  Fint å gå på sanddynene helt nede ved sjøkanten og kjenne vinden og saltsmaken fra havet.img_9408Har kjøpt meg en liten Toyota, så nå er det lettere å komme seg litt rundt her i området. img_9434Det dukker stadig opp tidlige vårtegn mer, som disse snøklokkene.

Her en kort video fra dagens tur i vinden:

Ha en fin mandagskveld:-)

Ett svar til “Fine turer i vinden”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: