Tur til St.Olavsvarden

Været var strålende her i dag!  Vindstille og nesten 9 varmegrader er ikke værst nå i februar. Så da var det bare for «firerbanden» å komme seg ut på tur.  Banden består av Tara, Tone, Gry og meg.img_9271

img_9307Vi startet turen nordover langs vestenden av Midtvann i Farsund kommune.  Litt bløtt var det enkelte steder, men vi hadde som vanlig gode sko.  img_9308Etter en liten stigning i fantastisk terreng kom vi opp til Lia.  Tidligere bodde det mennesker der, men i dag er det bare rester av grunnmur igjen.img_9275Der fant vi en fin plass og tok turens første kaffestopp. img_9277Derfra gikk vi i fin skog og kom snart til Litjønn og en kjerrevei som vi fulgte opp til Ravneheia.  Så sti videre opp til St. Olavsvarden (360 moh).img_9284Det blåser alltid på toppene, og det gjorde det der også, men vi fant en lun krok og koste oss med niste, kjeks og kaffe. Utsikten var ikke den aller beste i dag, men var der for et par å siden og vet hvor langt man kan se derfra i alle retninger.img_9310På nedturen tok vi av fra kjerreveien og tok sti i «eventyrskog» ned til Litjønn. Litt bushing ble det også. Vi tok en gammel sti fra Litjern, over en kolle og rett ned til Lia, og en ny kopp kaffe.  Sola hadde gått bak åsen, så det ble et kort stopp der.img_9303Fulgte stien sammen vei tilbake, og kom ned igjen

i det sola var på vei ned og en ny fin tur var over.

img_9299Her en video fra dagens tur:

 

Ha en fortsatt fin lørdagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: