Rolig tur på Borhaug

I dag ble det en kort, men fin tur på Borhaug.  Borhaug er et lite tettsted rett  øst for Lista fyr. Den koselige havna er beskyttet av en lang og solid molo.  Moloen er hele 800 meter lang, og digre steiner tar av for sjøen når været står på.img_9246Det var meldt kraftig vind i ettermiddag, men da Tar og jeg gikk utover moloen var det fortsatt greit å gå utover.  Hørte imidlertid at bølgene slo mot steinene på utsiden av moloen.img_9242Etter ett lite stopp ytterst gikk vi tilbake.  Da begynte sjøen å slå over moloen, men ikke mye.  Det kom nok mer sendere på dagen.img_9245Gjorde et forsøk på å fiske inne i båthavna, men fikk ikke napp.  Fikk ihvertfall testet at fiskestangen fungerte, så det blir nok mer fisking etterhvert.

Her en veldig kort video fra turen:

Ha en fortsatt fin torsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: