Kyststien fra Havika til Haugestranda

Litt overskyet her på Lista i dag, men på tur må vi.  Den ivrigste på å komme avgårde er Tara, som stiller seg i døra og lurer på om vi snart er ferdige å pakke tursekkene.img_8684Tara, Tone, Gry og jeg startet dagens tur fra parkeringen på Havika.  Derfra kan man gå kilometervis i begge retninger. Vi gikk østover. Gikk ikke lang før vi «besteg» turens høyeste punkt, Skiphaugen, hele 12 moh.img_8681Fint å gå på sanddynene langs Falkhaugsanden ( Falconstranda ), forbi Geidodden og til Haugestranden.img_8640Der tok vi en kopp kaffe i le av en gammel hytte nede ved sjøen.img_8644Fulgte den samme veien tilbake.  img_8675Flott å se utover havet, som i dag var veldig stille og fint.img_8676Her en vide fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: