Båltur i Østmarka

Som så mange ganger før ble det en tur i Østmarka i dag.  Overskyet og litt sur vind, men slik er høsten.   Tara og jeg hadde noen fine timer i den fine skogen ikke langt fra Ellingsrudåsen.  Stille og rolig, og det vi gikk var vi helt alene i dag.img_7512I dag fylte jeg opp ryggsekken med litt tørr ved og rester etter turkopplaging,  og lagde et fint bål.  Lettere å få fart på bålet da.  Det å sitte å se på bålet og kjenne den gode lukten, sammen med Tara, er utrolig fint.  Akkurat der og da tenker jeg ikke på alt det andre som skjer.  DCIM100GOPROGOPR3181.JPGI disse dager er det et halvt år siden Gry og jeg var så heldige å få overta Tara.  Fra dag 1 har det vært en glede å ha henne.  Vi har hatt veldig mange turer sammen, og flere blir det.  img_7515Dette var den siste turen for en stund i Østmarka og de fine markene rundt Oslo for en stund.  Skal skrive mer senere, men nå blir det nye spennende turområder som skal utforskes, så følg med her på bloggen.  Gleder meg til det!

Her en video fra dagens tur:

Ha en fin onsdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: