Hyggelig mandagstur

t er ikke så veldig lenge siden Tara og jeg gikk en tur rundt Østensjøvannet, men da gikk vi alene.  I dag gikk vi denne fine turen sammen med Fomle og Robert.Fomle er en CocoPoo, en blanding mellom Cocker Spaniel og puddel. Robert er tidligere kollega og god kamerat.img_7494-1Tara og Fomle ble gode venner underveis, mens Robert og jeg som vanlig hadde mye å prate om. Alltid hyggelig å møte han. Vanligvis tar vi en lunsj på kafe når vi møtes, men i dag ble det rosinboller og kaffe i det fri.DCIM100GOPROGOPR3165.JPGØstensjøvannet er et naturreservat for fugl.  Det er registrert over 200 arter der, hvorav 80 arter hekker ved vannet. Mange av dem er på «sydentur» på denne tiden av året, men det var mye fugl ute på vannet i dag.  img_7488Her en veldig kort video fra turen i dag:

Takk til Fomle og Robert for en fin tur!img_7486Ha en fin mandagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: