Rolig tur i Lillomarka

Gårsdagens tur i Lillomarka ble en rolig, og spennende tur. Til å være i slutten av august var været strålende. Godt og varmt i sola og litt småkjølig i skyggen. Startet fra Tonsenhagen midt på dagen og skulle være i Solemskogen klokka 17.  Der skulle jeg møte Torbjørn fra Markapodden.  img_6303Tara og jeg hadde altså noen timer hvor vi kunne gå omkring i denne flotta marka rett i utkanten av Oslo.img_6285Vi gikk først på skogsbilvei/skiløype før vi gikk over til sti rette ved Linderud gruver.  Der fortsatte vi oppover og gikk Linderudhøgdene fra nord til syd.img_6283Ga oss veldig god tid og tok flere stopp underveis, før første del av turen var over.img_6275

img_6305Med påmontert mikrofoner og opptakerutstyr startet Tara, Torbjørn og jeg på en ny tur rundt omkring i Solemskogen.  Dette kan du etterhvert høre i Markapodden, som blir lagt ut om ikke så lenge.

img_6319

Her en video fra gårsdagens tur:

Ha en forsatt fin dag:-)

 

 

Ett svar til “Rolig tur i Lillomarka”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: