Sommerturen 2022 – oppsummering

Da er vår sommertur over for i år. Litt kortere enn først planlagt, men vi har opplevd veldig mye! Den første uken hadde vi stort sett regnvær.  Til tross for det ble det en veldig fin uke.  Ikke minst fikk vi møtt Victor, Anita og Arne Inge i Ulsteinvik, og Hedvik på Bjerka.  På begge stedene «lurte» vi været og hadde fine turer. Børgefjell var årets hovedturmål, men været gjorde det ikke mulig i år. Veldig mye regn og vind gjorde det til at turen dit ble utsatt.

img_5257I Møre og Romsdal ble det fine turer til Hasundhornet, Litlevatnet  og Mosvatnet.  Flotte turer i fantastisk natur!

img_5405Innimellom regnbygene i Nordland fikk vi også fine turer, først i åssiden opp fra Bjerka med fin utsikt.img_5450Vi hadde også en fin dag da vi tok turer opp til Rabothytta, DNTs hytte 1200 moh, med utsikt over Okstindbreen og Okstindan.img_5562-1Så satte vi kursen sørover igjen.  Hadde en fin dag på Røros.  Der pakket vi tursekkene, og gjorde noen innkjøp for 4 dager ved Femunden. Femundsmarka nasjonalpark ligger på østsiden av Femunden, men i en sportsbutikk på Røros ble vi anbefalt å gå på vestsiden.  Der skulle det  være fint å gå, og færre mennesker på tur.  Og det stemte.  I løpet av 4 dager møtte vi ingen andre. img_5738Bilder og video kan fortelle mye om hvor fine disse dagen var, en ikke nok.  Slik fantastisk natur må oppleves!image00000011-2

Her en video på 10 minutter som gir et lite inntrykk av fire fantastiske dager ved Femunden:

Da gjenstår det å takke alle som har «fulgt med» på turen, og ikke minst en diger takk til Gry. Bedre turvenninne finnes ikke!  Og selvfølgelig Tara.  Hun er det bare en glede å ha med på tur!img_5463Fortsatt fin tirsdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: