Snippen – Barlindåsen- Solemskogen

I dag tok Tara og jeg toget fra Oslo S til Snippen i Nordmarka, hvor vi startet dagens tur.I overskyet, men fint turvær fulgte vi sti oppover til Barlindåsen.  Fikk en liten regnskur på vei oppoover, men den ga seg  like fort som den kom. img_4714På utsiktspunktet ble det et lite stopp for å puste ut litt og nyte utsikten ned til Maridalsvannet, Oslo og Oslofjorden.  Utsikt også over til Tryvannstårnet og oppover i Nordmarka.img_4715Fulgte stien videre sørover, og tok etterhvert av på en sti som gikk bratt nedover.  Det var fester tau i et tre som gjorde nedstigningen lettere.  I bunnen kom jeg rett ned til det største av de 3 små Styggedalsputtene i dalen med sammen navn.  Stygt er det lang i fra der, så navnet er veldig misvisende (se bilde helt øverst).img_4724Fulgte et tråkk langs bekken fra tjernet, og kom etterhvert inn på stien igjen.  Derfra gikk det litt på kryss og tvers, før vi kom ned på skogsbilveien.  Fulgte den ned til Grytebekken og derfra opp til Solemskogen. I grøftekantene er det mye markjordbær nå, og de er gode.img_4726Det ble ikke så lang tur i dag, men den ble veldig fin.  Midt i uka er det ikke mange ute og går, så vi hadde skogen nærmest for oss selv i dag.img_4763Her en video fra dagens tur:

Ha en fin torsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: