Tur rundt Dunderen ved Losby

Losby Gods er et fint utgangspunkt for mange forskjellige aktiviteter. Etter å å ha passert golfspillere, og de som var på vei med kano ned til Mønevann, hadde Tara, Gry og jeg marka for oss selv i dag.img_4563Det er så flott ute i marka nå midt på sommeren, det er grønt og frodig både langs veiene, stiene og inne i skogen. Sommerblomstene står så fint nå, det blir ikke bedre enn dette.
Det lover også godt for soppsesong senere i høst, årets første kantarell ble observert i dag! Vi tok  av ved Møllerenga mot Østmork og tok av fra grusvei inn i fin gammel skog. Et stykke inn i skogen tok vi av på merket sti oppover Veslevanndalen.  Vi passerte et lite, fint tjern som dalen er oppkalt etter. Dalen går mellom Linfjellet og Dunderen.img_4552Etter å ha rundet ved Ilemyr fikk vi en liten stigning opp til en topp jeg ikke har navnet på (Skolemesteren?) Den ligger mellom Barlindlindåsen og Dunderen.  Høyeste punkt er 358 moh.img_4558Der smakte det godt med mat og drikke for oss på 2 og hun på 4.img_4562Derfra en fin tur på sti nedover mot Djupdalshytta. Etter et par hundre meter på skogsbilvei tok vi av på sti tilbake til der vi startet. img_4548-1Vi var heldige med været i dag også.  Selv om det hang noen truende skyer på himmelen, hadde vi stort sett sol og god temperatur på hele turen.img_4550Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin lørdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: