Dagstur i Østmarka

Selv om jeg har gått strekningen jeg gikk i dag tidligere, blir to turer aldri like.  Det ble en fin dag i Østmarka i dag.  Startet over Bakåsskogen og videre innover til Grønlihytta. Været var fint.  Litt kjølig vind, men sol og fin temperatur.

Etter en liten stigning tok Tara og jeg et lite stopp på utsiktspunktet ved begynnelsen av Puttåsen.  Derfra fikk vi innover åsen, og plasserte viltkamera et stykke unna stien.  Har sett elg i dette området tidligere, så det er lov å håpe.img_4450Mens jeg hengte opp kameraet koste Tara seg i lyngen.img_4467Videre gikk vi mot Lauvtjern, stille og fint der i dag. Tok en liten pause. Fint å sitte ved vannet, det er så grønt og frodig rundt alle veier nå.img_4474Etter et stopp på Haukåsen gikk turen videre ned til Kroktjern.  Dette er et av mange små, men fine tjern i Østmarka.img_4478Videre på sti i småkupert terreng til Hauktjern og ned til Sarabråten.img_4483Derfra ble det skogsbilvei på østsiden av Nøklevann ned til Rustadsaga sportsstue, hvor vi tok siste stopp.img_4489Det skyet etterhvert over, turen ble på litt over 14 km i dag.img_4529Her en video fra dagens tur:

Ha en fin onsdagskveld:-)

2 svar til “Dagstur i Østmarka”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: