Varm St.Hans

Jeg har ikke begynt å mimre ennå, men gjør et like unntak i dag.  På selveste St.Hansaften er det nøyaktig 3 år siden jeg avsluttet min lengste tur, nemlig Rondanestien på 43 mil.  Det ligger flere videoer fra denne fine turen på YouTube, og her er en av dem:

Det ble ikke en så lang tur i dag.  Det har vært varmt her i Oslo i dag, så jeg valgte å ta det litt rolig.  Føttene fungerer fint, men naprapaten har bedt meg om å ta hviledager.  Det ble nesten det i dag.  img_4192Det ble imidlertid en liten tur i Bakåsskogen.  Der koste vi oss,Tara og jeg, til tross for at det var veldig varmt. img_4179

 

Ønsker alle en fin St.Hans-kveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: