Onsdagstur i Østmarka

Var litt usikker på været da jeg dro på tur i dag.  Det hang mørke skyer på himmelen, men det ble ikke regn i dag.Sammen med Tara startet jeg fra Ellingsrudåsen.  Det ble ikke mye gåing på sti i dag.  Det er en del rådyr og elg som har kalver nå, og Tara oppdager de raskere enn meg.  Det ble derfor mye skogsbilvei/skiløypetrasse i dag.img_4131Var nedom Nord-Elvåga, som er tappet ned en del p. g. a. utbedringav demningen.  Neste stopp ble på Mariholtet.  Der var det stengt i forbindelse med bestyrerskifte.  Hadde med både mat og drikke  som smakte godt før vi gikk videre mot Nøklevann.img_4137Avsluttet turen med en cola zero og is på Rustadstua. før den siste biten bort til Bogerud og T-banen hjem.

img_4138Da var 12 fine km i Østmarka unnagjort.img_4171Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin onsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: