Rundtur på Skjettenåsen

Da jeg gikk ut døra i dag var planen en tur i Lillomarka, men å stå og vente på bussen i 25 minutter ble for mye. Så da ble det en tur over til Lørenskog stasjon på gangvei. Som meg, liker ikke Tara å gå på asfalt, så da er grøftekantene et fint alternativ.img_3982Det er bratt å gå opp på siden av skianlegget SNØ, så det ble noen pauser på vei oppover.img_3984Rett bak skianlegget går det en fin rundlype på Skjettenåsen.  Den er ikke så lang, men går i et veldig fint og variert terreng.  img_3987Flere steder kan man ta avstikkere fra løypa og få litt utsikt. Det går forøvrig stier på kryss og tvers på denne åsen.img_3986Det var godt og varmt i dag, og der Tara hadde muligheten gikk hun ut i bekkene hun fant underveis. Fint å få kjølt seg ned litt.img_3994Vi rakk akkurat hjem før det kom mørke skyer på himmelen, men regn ble det ikke.img_3995Her en video fra dagens tur.  Tror Tara koste seg skikkelig i dag:

Ha en fotsatt fin søndagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: