Endelig «friskmeldt»

Etter over en måned med mer eller mindre gåforbud (jada, jeg har brutt forbudet et par ganger…) var det godt med en lengre tur i Østmarka i dag. Var hos naprapaten i går, og fikk «go» for å gå turer igjen. Det ble lange dager, med beina på bordet.

img_3717Nå er det bare å være forsiktig, så beina holder lenge. img_3720I fint sommervær startet jeg turen fra Ellingsrudåsen sammen med Tara.  Dette var den første skikkelige turen for bare Tara og meg, og det ble en virkelig fin tur.  Fortsatte gjennom Bakåsskogen og videre over Evensmåsan og opp mot Puttåsen.  img_3739Tok en kort pause ved et fint utsiktspunkt, før vi fortsatte på blåsti innover Puttåsen og ned til Lauvtjern.img_3742Derfra til Haukåsen hvor vi tok et nytt stopp.  img_3747Vi er nok litt ute av trening begge to, og da er det fint med stopp og nye utsikten.  img_3727Inne i skogen storkoste vi oss.  Tara oppserverte stadig at det var dyr i nærheten, men går fint i bånd og gir ikke en lyd fra seg.  Fra Haukåsen fikk vi ned til Lutvann, og midtveis mellom Lutvann og Grønlihytta tok vi av ned til Lindeberg.  Rett før vi kom ut i bebyggelsen til vi inn på skiløypa som går på grusvei tilbake mot Ellingsrud. Der var det flere som var ute og gikk, og Tara fikk hilse på flere hunder, og se på ekorn som koste seg oppe i trærne.img_3753Ikke lenge før vi var tilbake på Ellingsrud møtte vi på en diger elg som stod rolig å spiste løv.  Det ble derfor en lite bue rundt elgen.  Dette var en spennende og fin avslutning på en fin turdag og 12 kilometer i fine Østmarka.img_3968Her en video fra turen.  Helt på slutten av videoen kan du se møtet med elgen, selv om den var et stykke unna da jeg filmet:

Ha en fortsatt fin fredagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: