Fin museumsdag i Elverum

Siden jeg ikke skal gå så mye, ble jeg ikke med på lørdag, når Tara og turvenninne Gry la i vei. Tara trenger masse turer, så de to gikk fra Ellingsrud, og inn i Østmarka. Planen var å møtes på Rustasaga, de gikk, mens jeg måtte reise kollektivt, ikke akkurat det jeg ønsket meg. Men sånn er det, skal jeg bli fort bra, må jeg ta det med ro nå.img_3113Vi møttes etter at de hadde gått til Mariholtet, videre over Slettefjell,  på Rustasaga. Der tok vi en kaffekopp og is, før vi dro hjem igjen.
Litt av hensikten var også å teste hvordan Tara takler det å reise med f.eks. buss eller tog, og hun besto denne testen også med glans. Jeg ser fram til at hun og jeg snart kan pakke sekken med telt og sovepose, og rusle på tur noen dager!img_3192I dag tok vi turen til Elverum, til Skogbrukmuseet og Glomdalsmuseet. Fint område å rusle på ute, her kan Tara være med. Det var veldig stille i dag, men her er det mer som skjer ute i sommersesongen. Flere aktiviteter er tilrettelagt for barn, fint at de kan lære om alt som skjer i naturen.
Inne på museet er det mye historie om skogbruk, jakt, fangst og fiske, men vi var kun ute i dag.img_3131På Glomdalsmuseet er det 92 gamle bygninger fra Østerdalen og Solør.Fint å gå rundt blant gamle bygninger i flotte omgivelser.img_3186Museene ligger på hver sin side av Glomma med en hengebru imellom.  Det var liv i elva i dag!img_3188Det regnet både før og etter oppholdet på Elverum, men oppholdsvær da vi var der.img_3189Her en film fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: