Rolig helg på Solplassen

Rolig for meg, som ikke skal gå så mye akkurat nå, men hektisk for Tara og turvenninne Gry.  Jeg har tidligere skrevet om Solplassen og at Gry er hundekoser der noen helger i året.  Og det var der vi 3 var denne helgen, sammen med 5 småtasser som bor der permanent.img_3040Tara er omplassert til oss via Solplassen, men det var første gang hun der nå.  Tok ikke så mange bilder denne gangen, men videoen under viser hvor fint det er for hundene på Solplassen.  Der har de store uteområder å boltre seg på, og et helt hus for seg selv.

Er helt sikker på at Tara koste seg sammen med de andre hundene, som er litt mindre enn henne. De var veldig nysgjerrige på henne, og fulgte med på alt hun gjorde, som når hun testet nytt hundebur.  Buret var imidlertid litt for lite for Tara.

Tara er en oppvakt og våken hund, og oppdaget rådyr rett i nærheten 2 ganger.  Hun sto bare rolig og så på dem på god avstand.

Hun sovnet fort i bilen tilbake til Oslo, og det gjorde nok godt med en rolig tur i nærskogen her vi bor da vi kom hjem.  Tror hun vil sove veldig godt i natt etter en opplevelsesrik helg.  Det vil vi også.

img_3042Her er videoen fra helgen:

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: