Bushing på Puttåsen

I dag ble det en rolig, men veldig fin tur på Puttåsen i Østmarka i strålende vårvær.img_2635Startet på blåsti opp på åsen, men tok så av fra stien og gikk i det fine terrenget.  Først på vestsiden av blåstien, hvor jeg har gått mye tidligere. På østsiden har jeg ikke gått tidligere, så da ble det en tur i dette området i dag.  img_2641Inne i skogen smakte det godt med saft og hjemmelagde energibarer.  img_2645Veldig fint terreng å gå i, særlig for meg som liker å bushe litt.  Gøy å gå utefor sti. Kom etterhvert ned til og over Tørrgranåsen. Rundet denne og fulgte skråningen nedover mot Evensmåsan.  Derfra over Bakås og tilbake til Ellingsrudåsen.  img_2643Her en kort video fra turen:

Ha en forsatt fin tirsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: