Rolig mandagstur i Østmarka

I dag bestemte jeg meg for en rolig tur i Østmarka, og det ble det.  Vindstille, ingen andre turgåere og strålende sol og fin temperatur. En av grunnene til at jeg ikke så andre mennesker på hele turen var at jeg stort sett gikk utenfor sti.  Det ble altså mye bushing i dag (se video lenger nede), noe jeg liker godt. Inne i tett skog kom jeg plutselig over en fin gapahuk. Fint sted for å stoppe og lage litt mat, ta en kaffe eller søke ly i regnvær.img_2082

Utenfor stiene er det nå nesten snøfritt, det er bare der sola ikke har sluppet til hvor det fortsatt ligger litt.img_2085

Oppdaget noe jeg ikke har lagt merke til tidligere, og lurte på hva det var. Den oransje fargen lyste opp i skogbunnen.  I ettertid har jeg funnet ut at det er en soppart som heter oransje elgbeger.  Der jeg så denne var det mye elgbærsj, og denne soppen dukker først opp etter at elgen har urinert der.  img_2078Det ble et lite bål i dag også.  Har vært litt forsiktig med det i det siste da det har blåst en del, men i dag var det så stille og fint inne i skogen.  img_2087

Det smakte godt med bållukt, kaffe og banankake i sola.img_2090Her en video fra dagens tur:

Ha en fin mandagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: