Fortsatt isete, men fint i Østmarka

Det er noen dager siden sist jeg gikk i Østmarka, så jeg var spent på hvor mye snø og is som er igjen.  Det kom litt sludd for noen dager siden og den har nok tæret litt på snøen, men det er fortsatt endel igjen, særlig i skyggepartiene.img_1903 Oppe på åsen tok jeg av fra stien og gikk innover i fin skog.  Det blåste litt, og det er fortsatt litt kaldt, men når sola kom frem ble det fint.img_1921På vestsiden av Puttåsen ligger det 2 små tjern, Nordre og Søndre Putttjern.  img_1912-1Fra åsen og ned til tjernene er det ganske bratt, men fant etterhvert en grei passasje nedover, og kom ned ved det nordre tjernet.img_1918Derfra fulgte jeg et tråkk sørover til det søndre, og videre i fin gammel skog til blåstien ned til Lutvann.img_1915Tok en kaffekopp der før jeg gikk nordoover til Grønlihytta og ut av skogen igjen.img_1920

img_1969Her en video fra dagens tur:

Ha en fin fredagskveld:-)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: