Tur til Mellomkollen

Det er en stund siden siste tur i Nordmarka, men i dag ble det en fin tur nettopp der. Startet i strålende vintervær fra Skar nord i Maridalen, sammen med turvenninne Gry. Det var en del biler på parkeringen og antar det var skigåere, for på stien var det ikke mange. På hele turen møtte vi 2 turgåere, begge med hund.img_0631Fra Skar går stien jevnt oppover til Mellomkollen.  Stien var fast og fin å gå på, selv om det nesten var sporløst etter siste snøfall. Tror bare jeg har gått her i den grønne sesongen, turer blir alltid litt forskjellige for hver årstid.img_0691Det ble et kaffestopp før toppen, og i dag var det virkelig deilig å sitte i sola med kaffekoppen.img_0649Jeg har vært på Mellomkollen (537 moh) tidligere, men tror ikke det har vært så fin utsikt som i dag. Derfra ser man ned til Maridalsvannet og videre langt ut i Oslofjorden.img_0637På turen nedover skyet det litt til og litt vind, men ikke mer enn at det ble en fin nedstigning.  Fant en fin plass på returen også og slappet av med kaffe, niste og banankake.  Litt tidlige å begynne å snakke om påske, men akkurat der og da var det litt påskestemning.img_0689Her en video fra dagens tur:

Ha en fin lørdagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: