Turplaner for 2022

Jeg får stadig spørsmål om hvilke turplaner jeg har for 2022.  Bortsett fra i fjor har jeg hatt turprosjekter de siste årene, og jeg liker å ha noe konkret å «jobbe» mot.

I år blir det minst ett turprosjekt hver måned.  Det er så mange steder jeg ikke har vært, og mange steder jeg har lyst til å dra tilbake til.  Målet er at disse turene skal være på 3-4 dager eller mer. Er jeg heldig kan det bli flere slike turer innen for en måned.  img_0350Foreløpig har jeg hengt opp en tavle på veggen med alle månedene.  Har også laget lapper med aktuelle turer, men har ikke plassert dem på måneden det skal skje. Det kommer etterhvert, litt avhengig av vær og om noen andre skal være med.  Vi er nå langt inne i januar.  De første dagene var jeg opptatt med hunden Luna, og den siste uken av januar skal jeg være meddommer i tingretten.  Da er det en uke igjen.

Så i morgen reiser jeg til Hemsedal.  Der har jeg vært flere ganger tidligere, både sommer og vinter, og trives godt der.  Det er lite snø der nå, men håper at det blir noen fine trugeturer.  Hemsedal Turlag skal på trugeturer tirsdag og torsdag, og jeg håper jeg kan bli med på disse.

Sekken er nå pakket, og i morgen formiddag drar jeg oppover.

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: