Småturer og trening med Luna

Det har blitt lite av de vanlige turene mine i skogen de siste dagene.  Til gjengjeld har det blitt veldig mange turer i nærområdet, hvor det for øvrig også er litt skog.

img_0118-2Årsaken er fine Luna.  På sikt håper og tror jeg at hun kan bli med på lengre turer, gjerne over flere dager.  Hun har alle forutsetninger.  Inne er hun stille og rolig, og veldig tillitsfull.img_0121Foreløpig liker hun ikke så veldig godt å være alene hjemme, men det går bedre og bedre.img_0123Ute i skogen er hun flink å gå, og liker å trekke.  Snøen liker hun også, hun er tross alt en kraftig polarhund med tykk pels.

Det som er utfordringen er at hun er «sulteforet» på omgang med andre hunder. Så snart hun ser en annen hund blir hun ivrig og bjeffer, og kommer ikke fort nok frem for å leke. Luna er stor og grov i målet, så dette kan virke skremmende på både den møtende hunden, og dens eier.  Leken går veldig fint, men når vi så skal gå igjen vil hun leke enda mer og begynner å bjeffe igjen. Vi har en jobb å gjøre her, og trener mye på det.

Her en kort video fra de siste dagene:

Ha en fortsatt fin torsdagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: