Julemiddag i Østmarka

Det var lett å finne ledig bord på «restauranten» i dag! I motsetning til i fjor, hvor  vi overnattet i telt til 1.dag , nøyde vi oss i år med et fint bål og julemiddag i skogen.img_9999I tillegg til turvenninne Gry og meg var samojeden Luna med på turen.  I likhet med oss, storkoste denne robuste polarhunden seg i det litt kalde, men fine vinterværet. Dette er samme Luna som jeg fikk hilse på når vi var på Solplassen sist, hun skal være her en stund og være med meg på turer.img_0003Det blir hverken pinnekjøtt eller ribbe når maten tilberedes ute, men reinsdyrfilet med tilbehør smaker helt fantastisk og passer veldig godt som julemiddag, så mørt og flott kjøtt er det bare å nyte, og er fort gjort å tilberede.

I dag møtte vi ingen når vi gikk etter at det var blitt mørkt inn i skogen med hodelykt, naturlig nok på en dag som i dag. Men jeg må si at det å tilbringe kvelden på denne måten, gir virkelig ro i sjelen.img_0004

Ønsker alle en fortsatt fin julekveld:-)

 

 

Ett svar til “Julemiddag i Østmarka”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: