Vintertur ved Losby

I strålende solskinn fra skyfri himmel startet jeg i dag turen fra Losby Gods, sammen med turvenninne Gry. Det var endel som hadde funnet veien hit i førjulstiden, til julemarkedet som var der i dag.img_9908
Har vært mye rundt i området både videre fra Mønevannet og som i går, ved Åmotdammen, men i dag ble det en ny rute fra Losby.img_9927Gikk fra gården på veien retning Mønevann, men tok til venstre over bekken og videre på blåsti på grusveien forbi Møllerenga og Østmark. Så forsvant stien inn i skogen over kollen og ned mot Djupdalen.

img_9926Inne i skogen er det enkelte steder helt snøfritt og grønn fin mose, mens det andre steder er litt snø og fin frost på trærne.img_9928-1Tok et kaffestopp utenfor Djupdalshytta.

Derfra ned Djupdalen på skogsbilvei til nordenden av Mønevann.img_9917Der smakte det godt med niste og kaffe i det sola var på vei ned.

Fulgte så blåsti en god kilometer gjennom fin skog til badeplassen ved Mønevann, og veien tilbake til til Losby Gods.img_9955Tok en pust i bakken på den «lille» benken uten for Godset, før de siste metrene tilbake til parkeringen.img_9935Her en video fra dagens tur:

Ha en fin søndagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: