Stille og fint i Østmarka

Det har gått noen dager siden sist jeg var i Østmarka, men i dag ble det en fin tur. Akkurat nå er det veldig fint å gå både på og utenfor sti, og det ble en del av begge deler i dag.  Bruker isbrodder så jeg er sikker på å holde meg på beina.img_9812Fint å finne seg en plass og kose seg med en kopp kaffe og både nyte stillheten.img_9810  Foreløpig er det fine forhold for dyrene i marka, og i dag så jeg 4 rådyr som koste seg på en kolle.  Litt for langt unna til at jeg fikk filmet, men jeg så dem og de så meg.img_9808Tok med viltkameraet og der var det en elg som hadde passert en sen ettermiddag.  Har klipt den inn i videoen under.

Kort video fra dagens tur:

Ha en fin torsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: