På våte stier

Endelig kom regnet vi har ventet på!  Det har med andre ord vært en fuktig helg.  I går ble det en kort tur ved Fetsund lenser.img_7977Det var stille og fredelig å gå rundt der, omtrent alene.  Artig å gå en tur på de mange lensene, og kikke på de gamle båtene som ligger der. Disse ble brukt den gang det var tømmerfløting der.img_8006I dag var det adskillig mer regn.  Sammen med turvenninne Gry startet turen fra Veståsen skole i Gjerdrum.  img_7992På stien mellom skolen og Lysdammen møtte vi noen få som var ute og luftet hundene.  Ellers så vi ingen på dagens tur.img_7987Vi var forberedt på våte stier og hadde kledd oss godt.  Og vått var det i dag.  Det var skikkelig liv i Grytfossen  som ligger litt ovenfor Lysdammen.img_7984Derfra gikk vi på skogsbilvei og sti oppover mot Busterudvangen.  Det som vanligvis er stier var i dag strie elver.  img_7995Nede i bygda stod det skilt som fortalte at hytta i dag skulle være åpen til kl 15.  Selv om vi hadde med oss både mat og kaffe, så vi frem til et stopp der i plaskregnet.  Da vi ankom Busterud-vangen noen minutter før stengetid var det imidlertid stengt.

img_7994Hadde med tarp, og slo opp denne langs stien på turen nedover, og fikk derfor ly for regnet da vi spiste matpakke og drakk kaffe.img_7989Her en video som viser elver, bekker og stier med mye vann, men også hvor fint det er i marka, selv på en regnfull dag:

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

2 svar til “På våte stier”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: