Pakket og klar for tur

Da nærmerer det seg avreise til Rena, og turer derfra over til Lillehammer. Har brukt litt tid på å få tursekken så lett som mulig (se video lenger nede). Når jeg fyller vannflaskene vil den veie ca 20 kg.img_5428Har også mailet med Hamar og Hedmarken Turistforening og DNT Åmot og Stor-Elvdal. Der har jeg fått nyttig informasjon om stien, blant annet om merking og «føreforhold». Stien skal være godt merket, men det er nok bløtt etter en del regn i det siste. Stien krysser noen elver og bekker, og det er en del myrområder underveis.

img_5429

Apropos regn; Grunnen til at jeg har ventet noen dager før start har vært på grunn av et regnvær i morgen fredag.  Etter det har YR meldt strålende vær utover.  Nå, dagen før start, ser jeg at dette har endret seg, til muligheter for en del regn både lørdag og søndag. Hadde håpet på en regnfri tur, men det får bli som det blir.img_5437Tursekken er pakket, og jeg er klar for å dra oppover i morgen og starte turen tidlig lørdag morgen.img_5427Det er foreløpig ikke bær i skogen, så da smaker det godt med jordbær og blåbær før jeg legger i vei.
Her en video fra forberedelsene til turen:

Ha en fin torsdag:-)

 

Ett svar til “Pakket og klar for tur”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: