I gammel skog i Nordby

Da har jeg hatt en ny helg med de gamle hundene som Solplassen, gamlehjemmet for hunder inne i skogen i Nordby.  Det er turvenninne Gry som er hundepasser der med jevne mellomrom, og jeg syns det er hyggelig å være meg og hjelpe til litt.

Solplassen ligger rett ved en gammel skog, og det ble fine turer inn i den.img_3508Noen steder er skogen så tett at det er vanskelig å ta seg frem (se video lenger nede), mens andre steder er det ryddet noe, og lettere å gå i.img_3524I dette området er det mye dyr, blant annet rådyr, og jeg var heldig å få se noen på avstand.  De er veldig vare, og stikker fort avgårde.  img_3525Vårvarmen lar vente på seg, men her i en solhelling fant jeg denne fine blåveisen.img_3523

Det har blåst kald vind denne helgen, men i sola var det godt og varmt. Da er det deilig å sette seg ned og slappe av litt.img_3537Her en video fra turen i skogen:

Ha en fin søndagskveld:-)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: