Påsken 2021 – dag 5

Det blåste godt i går kveld, og vinden var kald, men sent på kvelden løyet det.  Da var det deilig å ligge i en varm sovepose. Turvenninne Gry og fuglene sovnet tidlig, og selv lå jeg og hørte på stillheten i skogen.  Sovnet etterhvert, men trenger egentlig ikke så mye søvn i slike omgivelser.

img_3363I løpet av natten var det et par minusgrader, men allerede under en tidlig frokost begynte det å bli varmere.  Så var det på tide å pakke sammen telt og pakke tursekk og legge i vei igjen.img_3380I dette området er det veldig lettgåtte stier.  Ingen bratte bakker, det høyeste «fjellet» er på under 300 meter. Her ligger også Gulltjernmosen naturreservat på grensen mellom Enebakk og Spydeberg, og Lyseren.

Mye myr, men turlaget har gjort en glimrende jobb med klopping. Her er det mange turmuligheter både sommer og vinter.img_3366Tok et mat- og kaffestopp ved Gulltjern før stien gikk i fin skog vest for Langtjern tilbake til skihytta i Spydeberg.

img_3378Dette var altså årets første telttur, men garantert ikke den siste!

Her en video fra turen:

Ha en fortsatt fin påskeaften:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: