Østmarka i solskinn

Vi har allerede kommet et stykke ut i januar, og også denne helgen ble det fine turer, stort sett i Østmarka.img_1343Fredag ble det en kort, fin ettermiddagstur opp mot Bjørnåsen ved Nuggerud.  Måtte en tur opp for å sjekke viltkameraet. En rev hadde passert i løpet av natten, men kameraet stod litt høyt plassert.  Håper den tar en ny tur forbi nå. img_1344Det var isete på partier av stien oppover, men med isbrodder fikk det greit.img_1346Ellers er det fint å gå tur idet sola går ned.  Det er ekstra fine farger i naturen da.img_1416Lørdag ble det en rolig tur i området rundt Røa, sammen med turvenninne Gry og hennes bror Trond. Blant annet ved Bogstad golfbane og langs Lysakerelva, som er grensen mellom Oslo og Bærum.img_1350I dag var det rene påskeværet her i Oslo.  Det  var stort sett vindstille, skyfri himmel og noen få minusgrader hele dagen.  I tillegg kom det noen millimeter nysnø i løpet av natten.  Da var det bare å pakke tursekkene og sammen med turvenninne Gry la jeg i vei inn i Østmarka.img_1358I og med at det er kommet litt snø begynner skiløypene å i bli preppa, så for å unngå å tråkke i disse ble det blåsti over Evensmåsan og oppover mot over Puttåsen.img_1354Der smakte det godt med en kaffekopp i sola, før den siste biten ned til Lauvtjern.img_1394Derfra på østsiden av tjernet og sørover opp til Haukåsen.  Det var fint der oppe i dag!img_1372Tilbaketuren la vi til en umerket sti på en kupert høyde vest for Nordre og Søndre Puttjern, og via Grønlia ut av marka etter en strålende dag i denne fin marka.

 

Her en kort video fra en solrik dag:

Ha en fin søndagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: