Årets første turdag

Etter mange fridager, hvor mange har benyttet finværet til tur i marka, valgte jeg å vente til i dag med årets første tur.  Nå er hverdagen tilbake, og jeg hadde marka mer eller mindre for meg selv. I hvertfall der jeg gikk i dag.img_1300I motsetning til i fjor hvor jeg hadde plan for hele året gjennom turprosjektet mitt, går jeg nå inn i det nye året med blanke ark. Nå har jeg tid til å legge nye planer, for det blir selvfølgelig turopplevelser også i år. Gjennom 2020 fikk jeg sett en del av Norge, og jeg begynner å danne meg et bilde av hvor jeg vil tilbake til, og se mer av.
Videre er det flere som ønsker å bli med meg på tur. Det synes jeg er spennende og moro, og noe jeg nå må begynne å planlegge. Som i fjor vil jeg bruke januar til å planlegge hovedmålene for 2021.img_1301_originalI dag ble det en rolig tur i Østmarka i fantastisk vær.  Det har kommet litt snø her i Oslo-området, og kombinert med noen få minusgrader, vindstille og sol fra skyfri himmel ble det som å gå i et postkort.img_1297

I sekken hadde jeg med kaffe, litt mat og oppkappet ved, og etter å ha baset i nysnøen en stund fant jeg et fint sted hvor jeg stoppet og tente opp bål.  Med det knitrende bålet og varm kaffe var det bare å nyte stillheten, og solstrålene fra den lave sola mellom trærne.img_1295En bedre start på det nye turåret kunne jeg ikke fått!img_1290Her en video fra dagens tur:

 

Ha en fin mandagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: