Tur til Brunkollen i Bærum

Selv om jeg har en liten pause i turprosjektet mitt på grunn av legebesøk, ble det en tur i Bærumsmarka i dag. Sammen med turvenninne Gry og Frida dro vi i litt kjølig og overskyet vær til Lommedalen. Av praktiske grunner ble det en rolig tur, med veldig lett tursekk.img_1883Vi startet fra parkeringen på Burud og fulgte blåsti til Brunkollen. Gamle Frida imponerer stadig, og kom seg lett opp den siste steinete oppstigningen til Brunkollen. Der ble det en liten kaffe og vannpause utenfor skiforeningens hytte.  Flott utsikt derfra til blant annet Oslofjorden.img_1915Derfra gikk turen, fortsatt på fin sti, til Haslumseter kapell. Dette kapellet ble innviet i 1969.img_1916Så videre i fin skog, og forbi myromåder i retning Burudvann. Fant et bra sted for å slappe av med kaffe og matpakke på siden av stien.  img_1887Stien gikk imidlertid ikke nedom vannet, men gikk nærmere Øyervann, fikk et lite glimt av Burudvannet fra stien på vei ned tilbake til utgangspunktet.img_1889Til tross for at formen ikke er på topp er det alltid godt å komme seg ut på tur. Ser ikke bort fra at det blir en liten tur i morgen også.img_1912Her er en liten video av Frida på tur:

Ha en fin lørdagskveld:-)

Ett svar til “Tur til Brunkollen i Bærum”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: