Tjørveneset og Bausje

Etter mange dager med strålende sol ser det ut som vinteren gjør en kort visitt igjen her på Lista, men rakk en tur før den kommer. Det var litt småsurt, men helt OK vær da jeg startet turen midt på Bausjestranda.  Fulgte turen som er langt ut på UT.NO ut mot Litlerauna.  img_9963Snudde i enden av stranda og gikk langs sjøkanten tilbake.img_9952Det blåser mye her ser, og på denne stranda er det laget fine plasser som er skjermet av mange trestokker som er slått ned i bakken. img_9940Fortsatte utover og rundt Tjørveneset.  Som på mange andre steder her på Lista er det også her rester etter skyttergraver og bunkere fra andre verdenskrig. Dette bildet er tatt fra en av dem.img_9951Stien går helt nede ved sjørn, og innefor ligger det beiteområder.  Dette er en del av Kyststien.  Avsluttet stien i østenden av Borhaug og gikk gjennom boligområde tilbake til der jeg staret. img_9949Nå blir det nok litt kjølig her noen dager, så da er det bare å fyre i vedovnen og kose seg. Tara har allerede flatet ut etter turen.69964276567__b5362ce6-4ef6-4b20-9e75-a744a9535446Her en veldig kort video fra turen:

Ha en fin mandagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: