Vi gikk i Spind!

I dag var vi en liten gjeng på tur. Tone har vi jo gått på tur sammen med flere ganger, men i dag var også Matheo, Elise og Eirik med, hyggelig at de har både tid og lyst til det!img_9143Vi har kjørt igjennom Spind flere ganger, men aldri vært på tur der. Spind ligger i Lyngdal kommune, på vei ut til Farsund og Lista.img_9149Vi kjørte av fra hovedveien og inn på Vågeveien, og startet å gå i strålende solskinn. Litt vind, men fikk nesten vårfornemmelser i dag! Det er ett fantastisk terreng, grønt og frodig selv i februar. Litt kuppert, så etter alt regnet som har vært, gjelder det å være forsiktig i de bratteste og  sleipeste bakkene. img_9144Denne turen var ikke så lang, men hadde flere utsiktspunkter.  Til sammen fikk vi fin utsikt både innover i landet, over Lyngdalsfjorden, utover Egelandsfjorden og langt ut i havet. Første kaffestopp tok vi på Vågsåsen.img_9142Vi bestemte oss for å gå litt mer, selv om det etterhvert skyet litt over. Vi kjørte til Bjørnevåg og gikk videre fra Farsund resort.  Der gikk vi litt av Eventyrstien, før vi laget kanelsnurr på primus nede ved strandkanten.  img_9139

Takk til alle sammen for en veldig fin og hyggelig tur!

Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: