Turer i sol og tåke

Det går mot slutten av oktober. I går ble det en fin tur i sol og fint høstvær. Da gikk Tara, Gry og jeg en tur rundt Sognsvann.

img_7309Vi var ikke alene der for å si det forsiktig, men det var vi forberedt på.  Det var mange som benyttet det fine høstværet til en tur rundt dette fine vannet.img_7296I dag var det bare Tara og jeg som tok turen ut i tåka.  Ikke så lang tur, men vi hadde det fint og stille helt i utkanten av Østmarka.  I dag var det nok en elg ikke langt unna oss. Tara markerte skikkelig.  Jeg så den ikke, men hørte at det knaket inne i skogen.

img_7300Ellers ble det en litt rotete tur.  At jeg glemte turkoppen min, og måtte bruke termoskoppen. kan jeg leve med.img_7301Verre er det at jeg, etter å ha gjort klart til båltenning, oppdager at jeg har glemt noe å tenne det det med.  img_7302Uansett ble det en fin tur, i tåke og fine høstfarger:-)img_7306

img_7305Ha en fin søndagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: