Tur med Tara til Puttåsen

I fantastisk høstvær ble det endelig en tur i Østmarka igjen.  Etter fire uker med andre gjøremål var det godt å få på seg tursko og turtøy, og pakke tursekken igjen.  Tara har hatt en fin uke sammen med Gry på Sørlandet, men kom hjem i går kveld. Så vi var nok like gira på en tur i Østmaska igjen begge to.img_6798Vi gikk ikke så langt, men hadde noen fine timer oppe på Puttåsen.  Benyttet anledingen til å ta ned et viltkamera som har stått ute noen uker, men det var dessverre en feil på kameraet, så resultatet ble deretter.img_6815Det er utrolig fine farger i skogen nå, og bare deilig å bushe rundt på måfå i det bløte underlaget av nedfalt løv. Vi stoppet også og koste oss i den fine høstsola.  Det er sikker sopp i skogen nå, men jeg fant som vanlig ikke noe, er nok litt for utålmodig til det.img_6789Det viktigste i dag var å være ute, og komme igang igjen etter mye innesitting og litt for mye god mat.img_6819Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin mandagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: