Fin høstdag i Østmarka

I dag ble det en fin tur jeg har gått flere ganger, men ingen turer er som kjent like.  I nydelig høstvær tok Tara og jeg en tur opp til Puttåsen.  Valgte en annen sti opp enn den jeg bruker å ta, men kom opp til utsiktspunktet i nordenden av åsen.img_6634Der tok vi en pause i sola før vi gikk sørover på åsen.  Tok av fra blåstien og bushet litt. Planen i dag var å ta det litt med ro, det har vært en hektisk helg for Tara, og hun hadde jo litt problemer med en fot. Utfra dagens tur tror jeg hun kan «friskmeldes».  Hun virket veldig pigg og fin i dag.img_6658
Det er fortsatt masse blåbær i skogen, så har du tid og lyst, begynner det å haste.img_6642Vi tok flere pauser i finværet, og koste oss med kaffe, vann, energibar og hundesnacks. Vi spiste begge godt til frokost så vi droppet turmat i dag.img_6647Dette er en fin årsid for tur.  Det er så frisk og fin luft, og høstfargene blir finere og finere.img_6660Her en video fra turen:

Ha en fortsatt fin mandagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: