Langs Glomma

Ikke alle turer kan være like lange, det viktigste er å komme seg ut en tur. Da er en rusletur litt langs Glomma et fint alternativ. Har vært flere steder langs denne lange elva, i dag ble det Rånåsfoss som ble utgangspunkt.img_6432Startet ved stasjonen og gikk over brua til vestsiden, og etter å ha passert Rånås kraftstasjonen kom vi snart inn på sti.  img_6425Denne gikk dels helt nede ved elvebredden og dels inne i skog. Det var stille og fint i dag, og kaffe og niste smakte godt med utsikt nedover elva.img_6426Etter ca 3 km snudde vi og gikk samme vei tilbake. På tilbaketuren kom det noen få regndråper, men det ble med det.img_6427Tok så et stopp på en av de mange skansene som ligger mellom Halden og Kongsvinger, nemlig Blaker skanser.  Der er bygningene velholdte, og brukes i dag til andre gjøremål, som for eksempel selskapslokaler, galleri og kunstverksteder.img_6406Siste stopp ble i Sørumsand, og der måtte jeg hilse på Sørums store sønn, 91 Stomperud.img_6435Her en veldig kort video fra turen:

 

Ha en fortsatt fin lørdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: