Sommerturen 2022 – dag 7

I løpet av den første uken av årets sommerferie har vi hatt regn hver dag. Noen dager med mye regn, og noen med veldig mye! I dag regnet det så mye her i Nordland at vi droppet tur.

Hedvig ( Grys kollega) har nylig flyttet inn i barndomshjemmet sitt her i Bjerka, og da er det alltid noe som skal gjøres. Da er det gøy å kunne hjelpe til litt.

Vi har med oss rikelig med turmat, men den har vi ikke rørt de dagene vi har vært her. Hos Hedvig har vi proppet i oss hjemmelagde skolebrød og horn på formiddagen, og deilige kjøttkaker i kveld.

Årets hovedmål med turen var noen dager i Børgefjell nasjonalpark, og derfor har vi holdt oss i nærheten noen dager, i håp om at været skulle bedre seg. Det ser dessverre ikke slik ut.

Derfor har vi brukt litt tid på å legge ny plan. Tirsdag morgen settet vi kursen mot en annen nasjonalpark, som vi også har hatt lyst å gå i. Hvilken det er kommer jeg tilbake til når vi er der.

I morgen er det meldt noen timer med litt bedre vær, så før vi pakker og drar skal vi på en tur litt opp i høyden ikke langt herfra.

Ha en fin søndagsnatt😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: